editorial

Det er faktisk et lidt bestemt emne, som vi vil slå ned på i denne artikel angående gulvafslibning udenfor.

Du har måske gennemtærsket blogindlæg om, hvad man skal huske at gøre i forbindelse med at slibe terrassen, altanen eller lignende ned udenfor.

Alt det med, at du skal huske at fjerne havemøbler og andet og måske lige fjerne det med meste skidt og alle nipsgenstande, så arbejdsfolket kan komme til, og at man skal gøre den slags i godt vejr, da blandt andet efterbehandlingen skal have lov til at virke i tørvejr uden regn.

Men det er præcist efterbehandlingen, som vi vil tale lidt nærmere om her, for den skal du være ekstra opmærksom på her, når efterbehandlingen skal have lov til at virke udenfor.

Hvis du er sikker på, at det ikke begynde at regne eller blæse kraftigt, så er du på den sikre side, og ellers skal du have dig en overdækket terrasse, men selvom du har det, så kan blæsten kombineret med regn gør, at regner sidelæns ind på terrassen, og det er ikke gavnligt for terrassegulvets efterbehandling.

Men lad os antage, at de ting ikke finder sted, men så er der stadig en masse ting, du skal holde øje med i den forbindelse.

Det tager flere timer for en efterbehandling at sætte sig, og nogle gange kan dette endda tage længere tid, og hvis den efterbehandling skal have lov at virke, så skal den være helt uforstyrret.

Det er nogenlunde let nok indenfor, hvor man kan låse dørene ind til rummet.

Men udenfor er det jo en anden sag.

Hvis du kan, så værd obs på dit gulv hele tiden, indtil du går i seng og kig på det som det første, når du vågner.

Der må ikke lande blade på det, fugle må ikke sætte sig på det og da slet ikke besørge på det.

Dette gælder også med andre former for dyr og større insekter.

Undgå at alle disse kommer for tæt på, så længe du kan.