editorial

Der er flere ting, man kan vælge til en efterbehandling af ens gulv, efter det har fået sig en omgang gulvafslibning af for eksempel gulvkanonen.dk.

Dette kan blandt andet være lak eller olie, men der findes også andet, man kan efterbehandle ens trægulv med, efter det er blevet slebet ned.

Måske har du set eksempler på, hvordan ens gulv kan se ud med den givne efterbehandling, når man har brugt en bestemt type efterbehandling. Nævnte hjemmeside har nemlig mange eksempler på dette.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at man ender med præcist samme resultat, for medmindre eksemplet på billedet er lige dit gulv, så kommer det nok ikke 100 procent til at ligne derefter, og så er der jo standarden ved gulvet, alderen og lysindfaldet, men ellers er der på ingen måde manipuleret med billederne.

Men selv derefter, når man har taget ens valg, så skal man også være sikker på, at det passer til den type af trægulv, som man har, så man kan få det ønskede resultat.

Selvom valgene kan virke overvælgende, så er det bestemt ikke noget, man behøver at skulle tage en beslutning om selv, for de færreste mennesker kender da også til, hvilke former for efterbehandling man skal vælge.

Dette kan de fra gulvkanonen.dks side også hjælpe dig med at vejlede dig i, så du kan få det flotteste gulv, som du gerne vil have.

Selv et ældre gulv kan komme til at fremstå helt splinternyt at se på, når man først har fået det slebet ned og lagt en efterbehandling, som får lov at lægge sig.

Man vælger netop efterbehandlingen, så der kommer beskyttelse på trægulvet, så det kan holde sig i længst mulig tid, indtil det skal slibes ned igen.

Men valget af efterbehandling kan også gøre mange andre ting end bare at holde på gulvet.