editorial

Ind imellem skal der ikke meget til for at forandre den hverdag, du lever i – bor du med trægulve, så vil du opleve et markant skift i din boligs udseende, hvis du får behandlet dem med en gulvafslibning og en ny overfladebehandling.

Nye gulve kan være præcis det friske pust, din bolig har brug for – og ikke nye gulve som i dem, du lægger, efter du har revet de gamle op og kasseret dem. Nej, nye gulve fordi du genbruger de gamle og giver dem nyt liv.

Vidste du, at hvis du bor med massive trægulve, så kan du faktisk slibe dem op til en håndfuld gange og på den måde sørger for, at de bliver næsten så gode som ny – de fleste når ikke at slibe gulvene mere end et par gange i alt den tid, de lever med dem, fordi gamle planker af god kvalitet, kan holde hele livet.

Gør noget godt for din bolig

Hvis du bor i et gammelt hus og kan se, at gulvene for alvor er slidte, beskidte og trætte at se på, så er det måske ved at være ved den tid, at de har brug for en gulvafslibning eller en gulvslibning.

Du kan som regel se det, hvis de har mange hakker på fladen og mange farveforskelle og generelt er i en stand, hvor du synes, de skæmmer mere end de pynter i din bolig. Får du lavet en gulvslibning med en ny overfladebehandling, så giver du dem nyt liv og de kan holde sig flotte i rigtig mange år efter det.

Når du får lavet en slibning af dine gulve, så fjerner du den del af overfladen, som er slidt og grim. Du arbejder dig ned til en ny og flottere del af træet, som med en god overfladebehandling kan holde rigtig længe.