editorial

Ja, det kan faktisk lade sig gøre, men der er bare ikke mange mennesker, der tænker over det.

For man tænker måske mere i den traditionelle metode til at slibe gulve ned, hvor man tænker, at der skal fjernes ting i lokalet, der bliver skærmet af, man udfører gulvafslibningen, man gør rent, fjerner afskærmningen, og så vælger man for eksempel at få lakeret ens gulv som efterbehandling.

Så lader man lige efterbehandlingen for lov til at sætte sig og virke i styrke, som kan variere i tid efter valget af lak, og bagefter kan man så lige støvsuge en sidste gang, hvis der skulle være lidt mindre mængde savsmuld tilbage.

Bagefter har man så læst sig til, hvordan man skal gøre, når man gerne vil vaske gulvet, så man kan tage det i brug igen.

Det er også en mere klassiske måde at gå frem, hvis man kan sige det sådan.

Men én ting er jo teori, mens noget andet er praksis.

Nogle gange kommer der uforusete ting i vejen, der gør, at man bliver nødt til at omlægge den plan, eller man ombestemmer sig på et tidspunkt, hvorfor man må starte forfra.

Måske tager det længere tid end ventet, fordi udstyret går ned, eller gulvafsliberne bliver syge undervejs i arbejdet.

Men måske kan man også komme ud for, at man ikke synes, lakeringen er gjort godt nok, når den har fået lov til at sætte sig.

Så kan man ønske sig at få en ny omgang lakering, der dækker bedre.

Men måske er årsagen også blot, at man synes, lakeringen ikke virker så godt længere, så man ønsker en lakering mere.

Måske tror man, at man har brug for en gulvafslibning mere, hvor det så bare viser sig, at man kan nøjes med en omlakering.

Læs blogindlæg her for at videre om emnet.