editorial

Måske er du i besiddelse af et hus eller af en lejlighed, i hvilken gulvet er lavet ud af træ. Og måske har du overvejet at skifte det gamle, slidte bræddegulv ud med et smart beton eller cement gulv i forbindelse med nyindretning. Nu om stunder er denne type gulve særdeles populære. Ikke alene passer de som fod i hose med den industrielle og urbane trend, som blandt andet foreskriver rå murstensvægge, autentiske københavner lamper, og altså også støbte beton eller cement gulve.

Diverse bolig magasiner fremhæver dette flotte og eksklusive look som en indretnings stil, hvor alle – uanset pengepung – kan være med. Og det er da også en særdeles raffineret stil. Men du bør dog tænke dig om en ekstra gang, inden du overhælder dit sunde og intakte trægulv med epoxy, cement eller beton.

Dit gamle trægulv kan gemme på værdi for din bolig

For selv om du måske ikke selv sætter stor pris på trægulvet, er det næsten 100% sikkert, at en potentiel køber i en bolighandels situation vil foretrække denne type gulv. Træværk er stadig det mest optimale materiale til gulvbelægning. Det er mere behageligt at betræde end cement eller beton, og selv om det samtidig også er mere plejekrævende, vil det skabe mere hygge og atmosfære end de mere moderne gulvtyper formår. Er trægulvet intakt og sundt, er det det rene gulv for dit hus eller for din lejlighed. Og er det oven i købet originalt – det vil sige, lagt i forbindelse med boligens opførelse – er det blot et ekstra plus.

Sæt trægulvet flot i stand med en gulvafslibning

I stedet for at skifte gulvet ud, kan du gøre det rigtig lækkert med en gulvafslibning og en efterfølgende behandling. Hvis du gerne vil have et gulv, som matcher din moderne indretning, kan du for eksempel bruge sort eller grå gulvolie til at frembringe dette look. Du kan læse mere, og få et tilbud på en gulvafslibning, på gulvkanonen.dk