editorial

Hvis du, eller en du kender, har et misbrug, og som gerne vil have hjælp, så er et misbrugscenter en god løsning. Et misbrugscenter specialiserer sig i misbrugsbehandling. Det kommer selvfølgelig også an på, hvilket misbrug der er tale om. Du kan finde et misbrugscenter, der kan hjælpe, på mange forskellige måder. Vi har herunder givet dig tre gode bud på, hvor du kan finde et misbrugscenter. Hvis du vil blive klogere, så læs med her.

Misbrugscenter

Søg på Google

Du kan altid spørge Google til råds, hvis du gerne vil finde et misbrugscenter til behandling af dit misbrug. Du kan for eksempel søge efter misbrugscentre i dit område. Du vil få mange resultater, og det kan være svært at vælge i mellem dem. Du kan tjekke de forskellige misbrugscentres hjemmesider ud og se, hvad de kan tilbyde af behandling. 

Spørg dit netværk

Du kan også altid spørge dem omkring dig, om de kan anbefale dig et misbrugscenter. Måske har nogle i dit netværk haft behov for sådan et engang, eller kender nogle, som har. Du kan for eksempel lavet et opslag på Facebook, hvor du spørger, om der er nogen der kan hjælpe dig. Dermed vil alle dine venner kunne se, at du har brug for et godt råd eller en anbefaling, og så vil de helt sikkert kontakte dig med gode råd, og anbefalinger til et godt misbrugscenter.

Læs anmeldelser

Du kan også læse anmeldelser af de forskellige misbrugscentre, hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilket du skal vælge. Dette kan du blandt andet gøre på Trustpilot, hvor alle kan oprette en anmeldelse af et hvilket som helst firma. Prøv at læs nogle anmeldelser fra de forskellige misbrugscentre, og se hvem folk kan anbefale, og hvem du skal holde dig fra. Husk dog at stille dig kritisk overfor anmeldelserne.