editorial

Der er mange, der af den ene eller den anden grund begynder at tage for mange piller eller at drikke for meget. Lige meget hvorfor du er begyndt at tage piller eller drikke alkohol, er det vigtigt, at du sørger for at få professionel hjælp, så du kan komme til bunds i, hvorfor du er blevet afhængig. Det kan være næsten umuligt at komme ud af på egen hånd. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at få professionel hjælp. 

Når du skal have behandling af afhængighed, er der mange forskellige steder, hvor du kan tage hen. Et af de steder, som du bør overveje, er behandlingscenteret Stien. Der har de specialiseret sig i at hjælpe personer, der har et misbrug af alkohol eller piller. De kan derfor hjælpe dig bedst muligt. Du kommer både til at have behandlere, der er professionelle, og nogle, der selv har været misbrugere. Det er med til at gøre, at du får flere forskellige perspektiver på dit misbrug, og at du derfor får flere værktøjer til at komme ud af det. 

Det kommer aldrig til at være let for dig at holde op med at drikke eller tage piller, men det bliver nemmere, når du får professionel hjælp. Der får du de værktøjer, som du skal bruge, og de hjælper dig med at skabe gode rutiner. Det gør en kæmpe forskel i forhold til, hvis du prøver at holde op med at drikke eller tage piller på egen hånd. 

Hvis du gerne vil høre, om Stien er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte dem. Du kan være helt anonym, når du ringer. Der kan I tale om dine problemer, og de kan hjælpe dig med, hvordan du kan løse dem. De vil dog altid anbefale, at du gennemgår et forløb hos dem, da det virkelig vil være en hjælp for dig.