editorial

Ved du ikke lige, hvad du skal give din kone i fødselsdagsgave?

Så skal vores forslag da lyde på en gulvafslibning til sommerhuset fra gulvkanonen!

På den måde slipper du også selv for at lave noget og kan overlade den tjans til de professionelle gulvafslibere, hvor du bare lige skal være tilstede i sommerhuset for at åbne op, og så kan du jo tjekke tilbage, når de er ved at være færdig.

Nu indvender du måske, at sådan en gave lyder da mere som en gave til herren end til damen, men her skal man se tingene i det større perspektiv.

For selvom manden da også bliver glad for et flot og næsten nyt gulv at se på efter en god gulvafslibning fra nævnte for med det rette valg af en efterbehandling dertil, så er det jo noget, som konen også får gavn af.

Man er måske ikke så tit ude i sommerhuset, og når man møder op, så vil man hellere slappe af end at gøre rent og renovere stedet, og ens møbler på stedet er måske også nogle sekundamøbler, som man alligevel havde tænkt sig at smide ud.

Men her skal man vælge at se ens sommerhus som et projekt, man kan lege lidt mere indretningsarkitekt på, end man måske lige kan tillade sig derhjemme.

Her kan man eksperimentere og prøve sig frem med, hvad der fungerer og ikke fungere med alt fra møbler til nipsgenstande, og det er her, at den gulvafslibning kommer ind i billedet.

Den kan jo blive lavet året rundt, så man ikke behøver gøre det, mens man selv bor der, og når man så beskuer sådan et flot blankt gulv, så kan det give inspiration til konen om, hvordan hun ellers kunne prøve at forsøge sig frem med at indrette stedet på ny.

Derfor er en gulvafslibning både en gave til hende – og ham.