editorial

Et slidt og uensartet trægulv er ikke alene sørgeligt at beskue – det kan også være rigtig ubehageligt at betræde. De fleste mennesker ønsker at kunne bevæge sig barfodet rundt i deres eget private hjem, eller i det mindste på strømpesokker. Når et trægulv bliver rigtig slidt, vil træværkets overflade tørre ud, og derved få nemmere ved at danne irriterende splinter.

Små som store splinter kan sætte sig i fødderne, eller rive strømper og sokker til trevler. Og så kan det godt være fristende at skifte det slidte trægulv ud med et, som er nemmere at vedligeholde – for eksempel et gulv med belægning af beton, cement eller epoxy. Mange boligejere vælger også den nemme løsning i form af klik parket, som er lamineret og derved mere rengøringsvenlig og slidstærk end træ, som jo er et organisk og levende materiale. Men uanset hvor umage et klik parket gulv gør sig for at ligne træværk, vil et laminat gulv aldrig få et trægulvs look and feel.

Få et lækkert og jævnt trægulv med en effektiv gulvafslibning

Er du træt af det splintrede og misfarvede trægulv, bør du dog tænke dig om en ekstra gang, inden du overholder det med cement eller epoxy – eller dækker det med klik parket. Hvis dit gulv ellers er intakt, og træværket sundt, kan du nemlig for ganske få midler få et super lækkert trægulv ud af det. Det kræver blot en grundig gulvafslibning og en efterfølgende behandling, som du selv kan vælge.

Ønsker du en solid og rengøringsvenlig overflade, kan du for eksempel vælge at lade gulvet male eller lakere. På den måde slipper du for at skulle betale i dyre domme for et nyt gulv – og du bevarer stadig muligheden for at beholde dit smukke trægulv.

Hos gulvkanonen.dk kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud på en professionel gulvafslibning. Læs mere på Gulvkanonen blogindlæg.