At købe en bolig er for mange den største handel mange gør. Nogle gange 1 gang i livet, andre gange 2-3 gange. Det betyder at det er en vigtig milepæl i ens liv, samtidig med at det kan have store økonomiske og private konsekvenser. Positive som negative.

At tage en så stor og vigtig beslutning 1-3 gange i ens liv, betyder at man ikke er en erfaren forhandler. Derfor kan det give god mening at hyre en boligadvokat med speciale i bolighandler til at råde og vejlede en, i de mange faser der er i et boligkøb. Det kan f.eks. være en boligadvokat i Randers.

Hvor kan du få hjælp af en boligadvokat?

Der er mange områder i et boligkøb hvor du med fordel kan få hjælp af en boligadvokat og få hjælp. Både så du ikke ender med at købe den forkerte bolig, men også med mulighed for at spare penge på handlen. Din advokats salær er hurtigt tjent ind på en bolighandel.

Et af de områder hvor du har mulighed for at spare penge ved hjælp af din boligadvokat, er at tage hende med når du skal forhandle med din bank. Meget billedligt talt skal du have samme holdning til din bankrådgiver som til en brugtvognsforhandler. Der skal forhandles og her kan du med fordel tage en erfaren forhandler med. Din boligforhandler. Der skal ikke mange ændringer til din fordel inden at din boligadvokat har tjent sit salær ind, måske op til flere gange.

Et andet sted er når du skal forhandle med sælger eller ejendomsmægler. Det er vigtigt at huske at sælger har ansat ejendomsmægler til at sikre at han og ikke du, får den bedst mulige handel. Du har med at hyre din boligadvokat sikret at du har en i dit ringhjørne, der arbejder på at du får de bedste betingelser.