editorial

Når du vil købe en andelsbolig, er det ikke bare din egen økonomi, som du skal være opmærksom på. Det er også andelsboligforeningens økonomi, som du skal være opmærksom på. Din økonomi kommer nemlig til at være koblet sammen med foreningens økonomi. Derfor er det meget vigtigt, at du har undersøgt, om der er en god økonomi i foreningen eller ej. 

Det kan være svært for dig, hvis du selv skal læse en masse forskellige papirer igennem for at finde ud af, om det er et godt køb, som du er ved at gøre eller ej. Derfor er det en god ide for dig, at du hyrer en boligadvokat til at hjælpe dig. Det er med til at gøre, at du ikke kommer i problemer. 

En boligadvokat kan hurtigt læse alle papirerne igennem og fortælle dig, om der er noget, som du skal være særligt opmærksom på elle ej. Det er med til at gøre, at du ved, om du skal købe i den forening eller lade være. 

Hvis du overvejer at købe andelsbolig i København, kan du for eksempel få firmaet eboligadvokat.dk til at hjælpe dig. De har en fast lav pris på at læse dine papirer i forbindelse med en andelsbolighandel igennem.