editorial

Har du brug for at låne penge er der flere muligheder. Du kan gå i en traditionel bank hvor du ofte vil blive bedt om at stille med en sikkerhed og samtidig tager det ofte 2-3 uger at få svar på en låneansøgning. Hvis du ikke kan vente eller ikke kan stille sikkerhed, kan du istedet låne hos en online bank, der er kendetegnet ved at de ikke beder om sikkerhed og samtidig er låneprocessen nem og hurtig. Som regel vil du have et svar indenfor få minutter. Lån penge hos ikano bank, som er en af de online banker der findes i Danmark. 

En hurtig og nem låneprocedure

En af fordelene ved en online bank er at låneproceduren er hurtig og nem. Det tager kun et par minutter at søge og du får svar med det samme. 

For at kunne låne skal du bruge et NemID. Det skal bruges til at underskrive låneaftalen. Du skal have en email, for ellers kan der ikke sendes et tilbud til dig. Derudover kræves det at du er over 18 år og har en dansk adresse. Opfylder du de krav vil du som udgangspunkt få tilbudt et lån. Hvis det er et stort lån, kan der være et krav om at du kan dokumentere en indtægt. F.eks. ved at vise en lønseddel. 

Husk budget

Inden du går igang med at ansøge så brug tiden på at få et overblik over din økonomi og læg et budget. Der findes flere gode skabeloner på internettet. Ved at få et overblik og lægge et budget sikre du dig, at du reelt har råd til at låne penge og du ved hvad du kan betale af på lånet hver måned. Det betyder at du sikre dig at du overholder lånebetingelserne og ikke ender med at misvedligeholde lånet.