editorial

Ved optagelse af et online lån hos en låneudbyder så som Ikano Bank vil der ikke blive stillet spørgsmålstegn ved lånets formål. Du kan låne til lige det du ønsker – om det så er en længe tiltrængt ferie, en ny bil, eller tøj du står og mangler lige her og nu. Det anbefales selvfølgelig, at du ikke baserer hele din økonomi på forbrugslån, og derfor skal du altid tænke dig om en ekstra gang inden du optager et online lån.

Ikano Bank er en låneudbyder som er godkendt af Finanstilsynet til at udbyde online lån. Dette betyder, at Ikano Bank efterlever strenge regler udstukket af tilsynet angående etik og gennemsigtighed i låne processen. Du vil for eksempel helt fra begyndelsen kunne se hvad dit lån kommer til at koste dig i kroner og øre. Og du vil have mulighed for selv at bestemme størrelsen på dine afdrag, således at disse kan passe ind i dit månedlige budget.

Hvem kan søge om et online lån hos Ikano Bank?

Ønsker du at ansøge om et online lån hos Ikano Bank, skal du være fyldt atten år og dermed myndig. Du må ikke være under nogen form for værgemål, og du skal være i besiddelse af et gyldigt NemID. Samtidig skal du have bopæl i Danmark på det tidspunkt du optager dit online lån. Du må desuden ikke være opført i hverken RKI eller Debitorregistret.

Når du ansøger om et online forbrugs lån hos en låneudbyder som Ikano Bank, er det samtidig påkrævet, at du giver udbyder adgang til at tilgå informationer omkring din økonomi via eSKAT. Er du gift eller samlevende, er det vigtigt at du og din samlever eller ægtefælle ansøger sammen. Og så skal Ikano Bank bruge eSKAT adgang for jer begge.

Du kan læse mere om betingelser for optagelse af online lån på ikanobank.dk/laan