editorial

Har du normalt en sund økonomi og et stærkt budget, som kan håndtere det meste? Så er det ekstra og særligt ærgerligt, når det hele tipper over på grund af en enkelt uforudset udgift – eller måske snarere flere. Man plejer at sige, at en ulykke sjældent kommer alene. De fleste af os har på et tidspunkt i vores liv måttet sande, at det ofte forholder sig sådan.

Under akut opståede omstændigheder er gode råd således dyre – eller, det behøver de faktisk ikke at være. For med et online lån har du mulighed for at give din økonomi den saltvands indsprøjtning der skal til for at klare skærene lige her og nu. Og så har du altid mulighed for at tilrettelægge dit lån på en måde så du kan betale det tilbage uden at budgettet vælter på ny.

Online lån – er det ikke farligt og risikabelt?

Mange mennesker tøver ved tanken om at optage et online lån – og det er for så vidt ganske forståeligt. Sporene fra luksusfælden skræmmer, og de færreste har i virkeligheden lyst til at have i hverken RKI eller Debitorregistret som dårlige betalere. Men sådan behøver det heller ikke at gå med et online lån.

Et online lån adskiller sig ikke væsentligt fra et forbrugs lån optaget i banken. For begge låntypers vedkommende gælder, at man som låntager skal opretholde sin del af aftalen – det vil sige, betale afdragene til tiden og i den størrelse, der er aftalt. Ellers risikerer man at der løber ekstra renter – de såkaldte mora renter – på, og at lånet bliver tillagt straf gebyrer.

Forskellen på et lån i din egen bank og så et online lån er, at du ikke behøver at møde personligt op for at ansøge om et online lån. Du kan få mere information på https://ikanobank.dk/laan/