editorial

Der kan være flere årsager til, at man begynder stærkt at overveje muligheden i at søge assistance efter alkoholbehandling i udlandet.

Måske bor man ikke i en kommune i Danmark, der vil give helt eller delvist tilskud til behandling af et alkoholmisbrug, selvom man selv søger aktivt efter denne hjælp og gerne vil have den.

Endvidere kan det også sagtens tænkes, at man ikke har ressourcerne i form af kapital til at lade sig indlægge på et privat behandlingscenter for at modvirke et alkoholmisbrug.

Man kan netop have brugt alle pengene på at vedligeholde ens misbrug, og de nærmeste pårørende har opgivet at give økonomiske støtte, da de gang på gang har set vedkommende bruge pengene på alkohol, når de havde lovet, de skulle gå til noget andet. Så der er ikke hjælp at hente fra hverken venner eller familie.

Men man har sagt til sig selv, at denne gang SKAL det være, så på samme måde, som man har hørt om billige operationer og tandlæger lidt længere sydpå i Europa, så begynder man også at lede efter et udenlandsk behandlingscenter, der kan varetage opgaven at behandle en.

Måske er man endda så heldig, at man falder over et behandlingscenter, man nogenlunde let kan komme til med en billig rejse, og som har et billigt behandlingstilbud med behandlingsgaranti.

For det første er det svært at garantere behandlingsgaranti på den front, da det kan være en lang rejse, man skal ud på for bare at blive ædru alkoholiker og således skal leve med sygdommen resten af livet.

Desuden er der nok også en grund til, at behandlings-tilbudet er sat lavt prismæssigt, for nogle gange går bagmændene mere efter at hive penge ud af folk, hvor pengene stadig kan være mange for dem, mens det relativt set ikke er for mange for en selv.

Søg behandling for alkohol hjælp i Danmark, så du er sikker på, at du er i gode hænder, og så er dine pårørende også tæt på dig.