editorial

Har du og familien rykket teltpælene op, og valgt at flytte hele cirkusset syd for hovedstaden til naturskønne, farverige og historiske Køge? Så er det helt på sin plads at lykønske med det fine valg. Køge har rigtig meget at byde på, både når det gælder kultur og fritidsliv, og når det handler om natur.

Der er kort til såvel skov som strand i Køge – og da byen er forsynet med såvel en S-togs linje som nem adgang til diverse hoved trafikårer, er der heller ikke langt til storbyens pulserende liv. Mange mennesker, som til daglig arbejder i København, vælger af samme grund at bosætte sig i Køge.

Få malet dit nye hjem i Køge af professionel maler

Inden du og familien flytter alle jeres ejendele ind i den nye bolig i Køge, bør I tage denne i øjesyn med henblik på en vurdering af behovet for renovering. Det er de færreste huse eller lejligheder, som fremstår 100% indflytningsklar. Det er ikke mange bolig ejere, som lader huset eller lejligheden sætte i stand forud for salg og fraflytning. Og derfor skal du nok indstille dig på, at lofter, vægge og indvendigt træværk i din nye bolig skal have en ordentlig omgang.

Det kan anbefales, at du overlader denne opgave til et professionelt malerfirma. Et hus af ældre dato har sandsynligvis behov for mere end en klat maling på væggene. Du kan for eksempel komme ud for, at gammelt tapet sidder i tykke lag på vægge overalt i huset. Nedtagning af tapet er i sig selv et slidsomt og krævende stykke arbejde – og skulle det vise sig, at pudset inden under er i dårlig stand, kan væggen måske have godt af en fuldspartling.

Få en snak med dit lokale malerfirma i Køge om din nye boligs behov – klik ind på Malerkanonen.dk og læs mere.