editorial

Har du og din familie besluttet, at det er nu det skal være – lejligheden skal skiftes ud med et hus med have og mere plads? Og har i valgt at rykke til et område uden for hovedstaden, hvor denne type bolig er både billigere og beliggende i mere naturskønne områder, end I ville kunne finde tættere på den store by?

Så kan I roligt glæde jer – Køge byder på meget mere, end man umiddelbart antager. I Køge finder du såvel skov og strand som et velfungerende handelsliv og mange historiske detaljer. Og trækker den store by, er der både motorvejen og S togs banen, som sikrer, at du aldrig e længere end en time væk fra stenbroen.

Overlad malingen af dit nye hus i Køge til et professionelt malerfirma

Flytning af et helt hjem kan være både kaotisk og opslidende – især for en familie med børn. Den gamle bolig skal afhændes, man lever i papkasser, og der skal sættes i stand og gøres rent både det ene og det andet sted. Så hvorfor ikke bare gøre det nemt for dig selv, og lade dygtige, faglærte håndværkere fra et professionelt malerfirma forestå renoveringen af dit nye hus?

Er det dyrt at sætte en professionel maler på opgaven?

Måske tænker du, at det er mange penge at skulle give ud for malerarbejde – en opgave, du måske sagtens ville kunne løse på egen hånd. Men her skal du tænke på, at professionelt malerarbejde er en investering. En faglært maler vil altid udføre opgaven grundigt, især det krævende forarbejde, som skal danne grundlag for et holdbart stykke malerarbejde. Dette betyder, at du kan have glæde af et stykke professionelt udført malerarbejde i flere år uden grimme overraskelser. Og så er pengene faktisk ret godt givet ud.

Kontakt dit lokale malerfirma i Køge på Malerkanonen.dk