editorial

Det er altid forbundet med hårdt slid at flytte i nyt hus eller i ny lejlighed. Ud over det, at alle de fysiske og materielle ting skal flyttes fra eet sted til et andet – med alt det logistiske og koordineringsmæssige bøvl, dette fører med sig – er der også pludselig to boliger, som skal sættes i stand i større eller mindre grad.

Skal du afhænde dit gamle hjem ved et salg, og har du ikke malet vægge og lofter eller ordnet gulve i årevis, kan det godt betale sig at få disse ting på plads forud for en eventuel fremvisning eller et åbent hus arrangement. En nymalet bolig vil gøre et mere positivt indtryk på potentielle købere, og derfor muligvis fremskynde et hurtigere salg til en optimal pris. Samtidig står du med en ny bolig, som måske ikke har haft nær så fremsynede ejere – det vil sige, at den muligvis også trænger kraftigt til en gennemgribende istandsættelse.

Vælg en faglært maler til at varetage dine maleropgaver

I begge tilfælde kan det på alle måder bedst betale sig at lade en dygtig maler med ekspertise og erfaring forestå opgaven. Malerarbejde er ikke nogen lille og ubetydelig opgave – i hvert fald ikke hvis det skal udføres ordentligt, og resultatet skal være holdbart og smukt i mange år.

Derfor bør du henvende dig til dit lokale malerfirma og få et gratis og uforpligtende tilbud på maling af såvel din nuværende som din nye bolig. Din professionelle maler vil kunne klare begge opgaver hurtigere og billigere, end du selv vil kunne gøre det. Et malerfirma har i kraft af sin størrelse visse stordrift fordele – for eksempel kan materialer og udstyr til maleropgaven skaffes langt billigere end du ville kunne ved et besøg i byggemarkedet.

Du kan få et tilbud på billigt og professionelt malerarbejde i høj kvalitet på https://malerkanonen.dk/malerfirma-koege/