editorial

At flytte ind i t nyt hus eller i en ny lejlighed er altid spændende – der er nærmest bogstaveligt talt tale om, at man tager hul på et nyt kapitel i sit liv. Den bolig, som skal danne rammen om familiens liv i mange år, er noget af det vigtigste i dennes tilværelse. Og derfor er det vigtigt, at der er tale om et sted, hvor man kan holde ud at være.

Professionel maling af bolig ved istandsættelse

Derfor vælger mange nybagte boligejere at lade deres nye hjem total renovere forud for indflytning. Dette er ikke nogen helt billig affære, men i reglen alle pengene værd. Når først man har flyttet sine møbler ind i huset eller i lejligheden og påbegyndt den nye tilværelse, er det nærmest for sent at stille noget op. Det er praktisk talt umuligt at komme til at udføre ordentligt håndværker arbejde, når lejligheden er fyldt med møbler, tæpper, og yderligere decor. Og desuden er det temmelig ubelejligt at skulle renovere badeværelse eller køkken, når først man er flyttet ind, og bruger begge dele på daglig basis.

Så hvis du ønsker et nyt køkken, et nyt badeværelse, nyslebne gulve eller et stykke professionelt udført malerarbejde, skal alt dette helst klares inden indflytningen. Malerarbejdet er kronen på værket oven på en gennemgribende renovering – og selv om du måske mener, at du da godt selv kan klare at smøre en klat maling på væggene, når alt det andet er overstået, er det en god idé at overlade maling af lofter, vægge og træværk til de professionelle, ganske på lige fod med det øvrige håndværker arbejde. Du skal jo se på de vægge i mange år – og derfor er det vigtigt, at malerarbejdet er såvel smukt og grundigt udført som holdbart i det lange løb.

Du kan finde en dygtig maler på Frederiksberg hos Malerkanonen.dk