editorial

Er du og din familie netop blevet de lykkelige indehavere af en ny, rummelig bolig – og kræver den blot en kærlig hånd, førend den også kan kaldes for et hjem? Så bør du hurtigst muligt – og helst inden indflytning – alliere dig med dit lokale malerfirma med henblik på at give lofter, vægge og indvendigt træværk en ordentlig (og sikkert tiltrængt) overhaling.

Hvordan kan et malerfirma hjælpe mig?

Måske overvejer du selv at gå i krig med maling af din nye bolig. Men står du midt i flytterod og måske afhænding af din tidligere bolig, kan det godt være op ad bakke med tiden og overskuddet. Og malerarbejde kræver begge dele – hvis du altså ønsker at opnå et resultat, som du kan være tilfreds med, og som du og din familie kan have glæde af i mange år. Et solidt stykke malerarbejde kræver nemlig meget mere end blot at smøre maling på vægge og lofter.

Selve påføring af maling er faktisk den mindste del af det. Hvis væggene i dit nye hjem er ”prydet” med gammelt tapet – og dette sidder i mange lag – er der nemlig meget, som kan tyde på, at pudset inden under ikke har det helt godt. Men der er ingen vej uden om. Gammelt tapet skal væk, hvis væggene skal blive pæne. Og er pudset inden under forfaldent i en grad, så det smuldrer, skal væggen muligvis pudses op på ny.

Du kan også vælge en lækkert fuldspartling med spartelmasse i den farve, du ønsker. Men en fuldspartling kræver et sikkert og professionelt håndelag samt en vis portion tålmodighed. Og derfor anbefales det, at du overlader denne opgave til en dygtig maler.

Hos Gulvkanonen kan du få kontakt til en faglært maler på Frederiksberg, som kan hjælpe dig med at sætte dit nye hjem i stand. Læs mere på Gulvkanonen.dk