editorial

Når boligen skal friskes op indvendig, vælger mange bolig ejere at sætte ferien af til formålet. Mindre kan nemlig sjældent gøre det, hvis såvel lofter og vægge som træværket skal have en ordentlig omgang, og arbejdet skal udføres grundigt og omhyggeligt.

Der er nemlig utroligt meget arbejde i at male sit hus eller sin lejlighed. Nærmest uanset antallet af kvadratmeter, skal man faktisk regne med at bruge en uge på projektet. Dette skyldes, at et stykke veludført malerarbejde aldrig er gjort med blot at smøre maling ud over vægge og lofter. Alene den opgave, som ligger i at dække paneler, dørkarme, vinduesrammer og øvrigt træværk samt stik kontakter af med malertape kan sagtens tage mange timer – men er nødvendigt for at undgå stænk fra malingen.

Det samme gælder afdækning af gulve og eventuelle møbler. Og som om det ikke er nok, skal væggene også slibes med sandpapir og primes med blåt vand (også kaldet microdispers) førend malingen kan påføres.

Få et malerfirma til at forestå malingen af din bolig

Der kan også forekomme temmelig slidsomme opgaver så som nedtagning af gammelt tapet, reparation af huller og revner i pudset, og opsætning af filt, som kræver et vist håndelag. Malerarbejde er hårdt og krævende – og hvis du føler, at du har bedre ting at bruge din ferie på, kan du med fordel kontakte dit lokale malerfirma med henblik på at indhente et tilbud på maling af hus eller lejlighed. Så kan du slappe af i din ferie, hvilket jo også er formålet med denne.

Når du vælger at overlade maling af boligen til din lokale maler på Frederiksberg, får du samtidig garanti for, at opgaven løses med professionalisme og et sikkert håndelag. Du kan altid besøge Malerkanonen.dk og læse mere om, hvad dit malerfirma på Frederiksberg har at tilbyde.