editorial

Når du skal renovere dit hjem, er indvendige døre ofte en eftertanke – men de kan gøre en reel forskel for det samlede udseende af din ejendom. Hvis du er på markedet for nye døre, er der et par ting, du skal tænke over, inden du køber dem.

En af de vigtigste faktorer er, hvor du køber dem fra. Vi anbefaler KLAR, som fremstiller døre efter mål på egen fabrik i Estland, og som også tilbyder prismatch og ti års garanti.

Overvej stilen i dit hjem

Når du skal vælge nye døre til dit hjem, er det vigtigt at tænke på din ejendoms stil. Hvis du har et moderne hjem, skal du vælge døre, der passer til den stil. Hvis du har en mere traditionel ejendom, er der masser af muligheder på markedet, der passer til dine behov. Når du har besluttet dig for den stil, du ønsker, er det tid til at tænke på praktiske forhold som størrelse og budget.

dør

KLAR tilbyder et udvalg af døre, der passer til alle budgetter og stilarter, så uanset dine behov har de helt sikkert noget, der passer perfekt til dig. Med en prisgaranti og ti års garanti er KLAR det ideelle valg for alle, der leder efter nye døre til deres hjem.

Har du brug for en dør med glas?

Det er vigtigt at huske, at indvendige døre kan have mange forskellige udtryk. Du kan overveje en dør med glas, hvis du gerne vil have en mere åben forbindelse mellem rummene – og ikke mindst hvis du gerne vil have mere lys i.

Men hvad skal du overveje i den forbindelse?

Når du vælger en dør med glas, er det vigtigt at tænke på, hvor meget privatliv du har brug for. Hvis du er på udkig efter en dør, der giver mere privatliv, skal du vælge en dør med matteret eller uigennemsigtigt glas. Hvis du ønsker en dør, der lukker mere lys ind, skal du vælge en dør med klart eller gennemsigtigt glas. Du bør også tænke på størrelsen af glaspanelet – et større panel vil lukke mere lys ind, men giver måske ikke så meget privatliv.