editorial

Skal familiens nye hus eller lejlighed renoveres inden I flytter ind? Så har I sikkert besluttet at lade vægge, lofter og indvendigt træværk male og gulvene afslibe.

Men det er faktisk lige så vigtigt at få autoriserede fagfolk til at tage et kig på de faste installationer i boligen. Hvis denne er af ældre dato vil såvel rør som kabler med stor sandsynlighed kunne trænge til en udskiftning.

Har el og VVS installationerne mange årtier på bagen er det nemlig slet ikke sikkert at de lever op til nutidens krav og standarder hvad angår sikkerhed og kvalitet. Og når det gælder el installationerne vil de muligvis ikke være i stand til at håndtere den store belastning fra dine husholdningsapparater, spil konsoller, computere, hvidevarer og øvrig forbruger elektronik der måtte være i husstanden.

image

Lad din lokale elektriker hjælpe med de nye installationer

Derfor er det en god idé at få en autoriseret elektriker eller el installatør med på råd når de nye installationer skal planlægges. På den måde kan du være sikker på at installationerne implementeres på forsvarlig vis, og at de opretholder en tidssvarende standard.

Du vil få el installationer som kan klare selv de hårdeste spidsbelastninger – og du kan med fordel få elektrikerens rådgivning angående diverse integrationer således at installationerne også bliver fremtidssikre.

Find din nærmeste elektriker i Sønder Omme

Er du bosat i Sønder Omme eller nærmeste omegn kan du finde din lokale elektriker i Hovedgaden. Her har Westergaard El A/S nemlig til huse.

Hos Westergaard El A/S finder du udelukkende dygtige og erfarne elektrikere og installatører som står klar til at hjælp din med el installationerne i din bolig. Du er garanteret et stykke vel udført elektriker arbejde når du lader Westergaard El A/S om at udføre dette. Klik ind og læs mere på http://www.westergaard-el.dk/.