editorial

Som boligejer er det smart at have kontakt til en dygtig og lokal autoriseret elektriker eller el installatør. Så er du altid sikret hjælp i akutte situationer samt i forbindelse med renovering eller ombygning.

Hvor kan jeg få hjælp til el arbejde i Horsens?

Er du bosat i eller uden for Horsens kan du altid kontakte Egebjerg EL A/S hvis du har brug for assistance i forbindelse med el arbejde i din bolig.

Egebjerg EL A/S har mange års erfaring med alle typer elektriker og installatør arbejde for private såvel som for erhvervs virksomheder, landbrug og industri. Hos Egebjerg EL A/S finder du udelukkende autoriserede elektrikere og el installatører som står parat til at hjælpe dig med dine udfordringer hvad angår de faste elektriske installationer i din private bolig.

Uanset om du ha brug for hjælp til at få trukket nye kabler, eller om du ønsker at få opdateret og moderniseret hele det elektriske system i dit hus, kan Egebjerg EL A/S med sikkerhed hjælpe dig. Når du vælger Egebjerg EL A/S som din el installatør i Horsens kan du se frem til en særdeles professionel og kompetent service som tager udgangspunkt i dine unikke og individuelle problematikker.

Du kan samtidig være sikker på en tidssvarende løsning som lever op til alle gældende foreskrifter inden for området. De dygtige medarbejdere hos Egebjerg EL A/S holder nemlig deres viden og ekspertise opdateret gennem løbende kurser og efteruddannelse hvilket sikrer at Egebjerg EL A/S altid er up to date med såvel de seneste arbejdsmetoder og materialer som med de aktuelle standarder og regulativer. Dette er din garanti for et stykke forsvarligt elektriker arbejde når du vælge at lade Egebjerg EL A/S forestå løsning af el opgaver i boligen.

Hvis du ønsker at kontakte Egebjerg EL A/S med henblik på et gratis og uforpligtende tilbud på el arbejde kan du gøre dette via virksomhedens hjemmeside egebjerg-el.dk.