Forbrugere med stærke holdninger

Vi forbrugere har stærke holdninger til, hvordan tingene skal være. Og det gælder også vores forbrug. Når det kommer til alt fra make-up til boligtilbehør, til tøj, og jeg skal komme efter dig, ja så har vi nogle helt bestemte holdninger, vi går ind for – og det gælder især kvinderne (no offence).

Dette gælder sjovt nok også de mindre lav praktiske ting i livet, for eksempel, har man hørt om par, der diskuterer, hvordan toiletrullen skal vende – enten den ene eller den anden vej. Det kan også være om hvordan man vasker op, eller hvilken farve, der skal være på væggene i soveværelset. Ja, der er mange ting, som man kan blive uvenner over.

En ting, man nok ikke nødvendigvis bliver uvenner over, man som stadigvæk har en betydning i mange hjem, er nemlig valg af tandpasta. 

Fluorid, fluorid og atter fluorid

Måske tænker du, hvad søren er det lige fluorid er? Og det forstår man godt, for det er ikke et ord, man som sådan hører særlig tit i daglig tale. Fluorid er det produkt, der er i tandpastaen, som forebygger tandskader såsom caries og udviklingen af selv samme. 

Derfor er det en god idé at undersøge tanpastaens indhold af fluorid og dernæst tage en beslutning om, hvilken tandpasta man ønsker at gå med. Når det er sagt, er der selvfølgelig forskellige behov for, om man kan lide dem, der skummer meget eller omvendt er mere til de “stille og rolige.” Uanset hvad, er det i hvert fald en god idé ikke at kaste sig ud i en tandpasta uden fluorid, da det er den vigtigste ingrediens i tandpastaen.

Hvis du har sarte tænder eller tandkød, er det dog en god idé at undgå tandpasta, der skummer alt for meget. Det indeholder nemlig et stof, der kan virke provokerende på tandkødet. Læs mere om hele tandlægeverdenen lige her: http://www.tandbrinck.dk/.