editorial

Har du en god tandlæge i Næstved, som du er glad og tilfreds med? Har du svært ved at overholde dine aftaler og få taget til det årlige tandlægetjek? Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du helt sikkert bør overholde dine tandlægetider.

Der findes mange, der udskyder deres tandlægetider. Det kan være fordi de ikke synes, at de har penge til den helt store omgang – eller bare den mindre omgang. Det kan også være fordi de er bange for, at tage til tandlæge på grund af tandlægeskræk. Nogle synes heller ikke at det passer godt ind i ugen mellem arbejde og hentning af børn. 

Og ja, det passer måske aldrig helt så godt. Det er ligesom når man skal til sin læge. Det er næsten aldrig nogle tider, som passer perfekt ind i arbejdsdagen. Det er dog noget, der skal klares og man bliver bare nødt til at tage sig tiden til det – for sin egen skyld. 

Der kan, som sagt, være mange grunde til at tandlægetiderne ikke bliver passet, men ens for alle, så kan det meget nemt blive dyrere i længden, hvis man fortsat udskyder det. 

Du kan spare penge ved at tage oftere til din tandlæge i Næstved

Det lyder måske fjollet, men sandt er det. Du kan ende med at spare mange penge på den lange bane, hvis du betaler et mindre beløb lidt oftere hos din tandlæge i Næstved. 

Hvis du betaler omkring 400 kr. for et tandlægetjek 1-2 gange årligt, så kan du mange gange forhindre en regning på flere 1000 kr. Det er ikke altid, men det er tit, at dem som ikke kommer til deres tandlægetjek, pludselig står og skal have foretaget større indgreb – som også i den grad er dyrere. 

Derfor kan du lige så godt få booket en tid hos din tandlæge i Næstved: https://dltand.dk/ og få overstået dit tjek. Det kan betale sig på mange flere måder end at lade vær. Du undgår både en kæmpe regning og en stor smerte, hvilket man også nemt kan få med tiden.