editorial

Er tiden blevet inde til, at du vil have en ny terrasse? Eventuelt i træ? Så vil næste spørgsmål nok også være, hvad prisen vil være for det hele. Det kan dog være svært at give en generel pris på, hvad en terrasse vil koste. Men alligevel så kan du få en fornemmelse herunder. 

Hvad kan påvirke prisen på en træterrasse? 

Den bedste måde du kan få en konkret pris på, er når du kontakter et firma, der laver terrasser. Her er typisk flere ting, de vil spørge dig om, som kan påvirke slutprisen.

1. Hvor stor skal din terrasse være? Det har nemlig en betydning for, hvor mange materialer, der skal købes ind. Og det har en betydning for, hvor lang tid det vil tage at bygge terrassen. 

2. Ud fra størrelsen på terrassen vil firmaet også have en fornemmelse af deres forarbejde. Der skal måske graves ud og laves det fundament, som terrassen skal bygges på. 

3. Hvilken type træ ønsker du til din terrasse? Typen af træ som skal bruges, kan selvfølgelig også få en betydning for, hvad din pris løber op i. 

4. Hvordan skal terrassen se ud? Der er mange forskellige muligheder med en træterrasse. Den kan bygges i forskellige niveauer, den kan være hævet m.m. Det skal derfor også forventningsafstemmes med det firma, der skal lave arbejdet. 

5. Hvordan skal træet på terrassen efterbehandles? Skal det males, eller skal det have en bestemt oliebehandling? 

Når du og firmaet har sporet jer mere ind på disse ting, så vil de også kunne komme med en mere præcis pris til dig. Der er derfor ikke noget at sige til, hvis man ikke lige kan få en pris med det samme, når man ringer til et firma. Uanset om du allerede har svarene eller ej, på nogle af punkterne herover, så kan du komme godt fra start her: https://www.kun-terrasser.dk/priser