editorial

Det er de færreste der ikke nyder at sidde, om sommeren eller i det spæde forår, på terrassen og nyde den sjældne danske sol sammen med venner og familien. Gerne med pølser på grillen.

Derfor har de fleste også en terrasse og hvis de ikke har en så er der planer om at der skal bygges en. Nu flytter solen sig jo desværre som dagen går og der er sol et sted om morgenen og et andet sted om eftermiddagen og aftenen. Derfor kan det give god mening at have 2 terrasser. Enten et andet sted oppe ved huset, men den kan også ligge et helt andet sted i haven. Det kan f.eks. være i en alsidig krog, lige ved dine ynglingsblomst. Du kan få en terrasse pris hos en tømrer.

Få mere end et tilbud

Hvis du ikke selv har planer om at bygge din terrasse, men vil have en tømrer til at bygge en ny træterrasse på din grund er det en god ide at få mere et tilbud. Du kan også med fordel få råd og vejledning til, hvilke trætype den skal bygges i eller hvor den skal ligge. Du kan også med fordel lytte til, hvor stor den skal være så du ikke begår den fejl, at den enten bliver for lille eller så stor at dit hus kommer til at ligne en terrasse, med hus og ikke omvendt.

Ved at få mere end et tilbud er du med til at sikre dig selv mod at være så uheldig, at du har ringet til den dyreste tømrer i området. Det er tid der er givet godt ud og du vil spare dig selv for meget frustration og også penge.

Husk også at undersøge om tidligere kunder har været glade og tilfredse. Det kan f.eks. tjekkes på Trustpilot.