editorial

Det er utroligt vigtigt at passe sine tandlæge besøg – og det ved du sikkert allerede. Hvis det er så længe siden du sidst var til tandlæge at du ikke kan huske året, er det på høje tid at gribe knoglen og aftale en tid til tandrensning og eftersyn.

Hvor kan jeg finde en god tandlæge i Århus?

Hvis du er bosat i smilets by eller nærmeste omegn, vil du sikkert gerne bevare dit eget smil intakt med hjælp fra en kompetent tandlæge. Søger du således en tandlæge i århus, kan du med fordel vælge Tandlægerne på Stjernepladsen. Tandlægerne på Stjernepladsen er en af de mest vel etablerede tandlæge klinikker i Århus, og har igennem årtier hjulpet glade og tilfredse patienter med at holde deres tandsæt rene, sunde og stærke.

Når du vælger Tandlægerne på Stjernepladsen som din tandlæge i Århus kan du se frem til en behandling som på en og samme tid er såvel professionel som personlig. Alle behandlinger vil tage udgangspunkt i dine tænder og gummers tilstand og beskaffenhed – og du vil altid på forhånd blive informeret om en behandlings pris go varighed førend denne påbegyndes. På den måde vil du altid få lov at sige fra, hvis du af den ene eller den anden grund ikke ønsker behandlingen.

Hvad hvis jeg ikke har råd til behandlingen?

Hos Tandlægerne på Stjernepladsen er målsætningen at alle skal have mulighed for at bevare de blivende tænder sunde og intakte hele livet igennem. Derfor tilbydes fordelagtige afbetalings ordninger i forbindelse med de mere omfattende behandlinger så som isættelse af implantat, parodontose behandling, rodbehandling eller udfærdigelse og montering af kroner og broer. Du kan benytte dig af denne ordning hvis du har svært ved at erlægge det fulde beløb ad en omgang.

Hvis du vil bestille en tid til en indledende konsultation hos Tandlægerne på Stjernepladsen, kan du kontakte klinikken via dens hjemmeside stjerneklinik.dk