editorial

Vores artikel skal handle om, når du endelig har anskaffet dig den plæneklipper, som egner sig mest til dine haveforhold.

Det kan jo være svært hvad angår størrelsen på haven, hvad du har råd til, og hvad du forventer, at sådan en plæneklipper skal kunne.

Det kan du finde svar på HER, hvad du skal gå efter.

Når du så har fået din plæneklipper hjem på den ene eller anden måde, om den bliver leveret, eller du selv skal transportere den, så skal den måske lige samles nogle enkelte steder eller pakkes helt ud.

Dernæst skal du fylde brændstof på den, hvor det handler om ikke at lade det gå til spilde. Eventuelt bør du købe godt ind af den slags, når det er på tilbud, så du har et lager af det.
Det er surt at løbe tør for, mens man er ved at slå græs.

Så er plæneklipperen parat, men vi er endnu ikke parat til at slå græs.

Dette skal du også huske at gøre i forbindelse med brug af plæneklipper

Gå lige en hurtig runde i haven eller haverne og se, om der er nedfaldne grene af den store slags, sten, legetøj fra børn eller hunde med videre.
Det er træls at skulle gøre ophold undervejs for at fjerne de ting, når man hellere vil have fokus på at slå græs.

Tjek også lige, om der er frost i græsset eller tilsvarende en oversvømmelse, du ikke lige havde set. Det kan gøre det umuligt at slå græs.

Udnyt så den plæneklipper ved at klippe græsset i mønstre, så du ved, du får det hele med og skift så mønster fra gang til gang, så du ikke ender med kørespor fra plæneklipperen i græsset.

Og husk ALDRIG at tjekke efter, om der er kommet noget i klemme i den, mens den er tændt! Den skal være helt slukket, når man efterser den.