Er du på udkig efter nye vinduer? Så er det vigtigt at du ser dig godt for. Det kan bedst betale sig at gå efter vinduer i top kvalitet, og ikke give køb på de høje standarder. På den måde kan du sikre, at du finder vinduer som du og din familie kan have glæde af i mange år.

Find de rettervinduesrammer – tætte, slidstærke og vejrbestandige

Den type rammemateriale, du vælger, kan også have en indvirkning på energieffektiviteten. Almindelige materialer omfatter rammer af træ, vinyl, glasfiber, aluminium og komposit.

Trærammer er populære, fordi de er æstetisk tiltalende og kan males eller bejdses, så de passer til ethvert farveskema. De kræver dog mere vedligeholdelse end andre materialer og er måske ikke egnede til alle klimaer på grund af deres tendens til at skævvride eller rådne under fugtige forhold.

image

Vinylrammer er også populære, da de er relativt lave vedligeholdelse og fås i en række forskellige farver. De er dog ikke egnet til meget kolde klimaer, da de kan blive skøre ved ekstreme temperaturer. Glasfiberrammer er et fremragende valg med hensyn til energieffektivitet, da de giver en god isolering og ikke udvider eller trækker sig sammen ved temperaturændringer.

Aluminiumsrammer giver styrke og holdbarhed, men har en tendens til at lede varme mere end andre materialer, så de er bedst egnet til mildere klimaer. Kompositrammer kombinerer de bedste egenskaber fra træ og vinyl i én ramme, som er både holdbar og kræver lidt vedligeholdelse.

Endelig skal du sikre, at dine vinduer er tilstrækkeligt vejrbestandige ved at vælge forseglede enheder med warm edge-teknologi i stedet for traditionelle modeller. Dette vil hjælpe med at holde kold luft ude i vintermånederne, mens det stadig tillader naturligt lys at passere, så lysindfaldet i boligen ikke påvirkes.

Find dine nye vinduer online i shoppen på klarvinduer.no – masser af billige vinduer i top kvalitet!