editorial

Det er et evigt arbejde at holde ens vinduer rene, når man først har fået dem sat op.

Der kan være plamager af skidt, der kan sætte sig; så er der fuglelorte og kvaste insekter, der sætter sig på ruderne, og nogle gange kan man rent faktisk opleve sandkorn fra fjerne egne blive blæst op på ens vinduer, så de sætter sig i de mindste sprækker, så man skal have de korn ud.

Under en storm kan der også komme en del ting, som der bliver blæst mod ens vinduesruder og afsætter skidt, pletter med mere til.

Men det er trods alt bedre, end at man skal hen at udskifte vinduerne, fordi de er gået i stykker eller har fået ridser i sig, så de skal repareres.

Apropos at udskifte vinduerne bør man så vaske dem på begge sider, inden man sætter dem op?

Det kan være en smart idé at vaske ens vinduer først

Om man har hentet vinduerne selv eller fået dem leveret, inden de skal sættes op, så kan det være, de er blevet beskidte på turen, eller de har været opmagasineret et sted, hvor der var beskidt, så man tager det skidt med hjem – dette kan ske, hvis man køber gamle vinduer brugt.

Dog er det nok næppe tilfældet, hvis man købte dem hos Klarwindows, men der kan jo være undtagelser.

Men så vil man jo nok gerne undgå, at alt det skidt kommer ind fra vinduerne, når man sætter dem op, så bør man lige vaske dem først.

Dog kan det jo også blive en beskidt omgang at udskifte ens vinduer, specielt hvis det er et i et gammelt hus, hvor der er meget pus og snuskede mursten, som kan gøre området ved arbejdet med udskiftningen af ruderne virkelig ulækkert at udføre.

I så tilfælde bør man nok vente med at vaske ruderne, til man har sat vinduerne i, og man har gjort groft rent først.