editorial

Det kan være svært at finde en pålidelig bil. Især fordi der er så mange muligheder at vælge mellem. Du kan derfor finde tips til, hvilke overvejelser du kan gøre dig, når du skal ud og finde din næste bil. Hvis du ligesom mange andre foretrækker en brugt bil, er der mange penge at spare. Især hvis du sammenligner den samme bil med en helt ny. De høje registreringsafgifter på biler i Danmark gør, at der er en ret stor afskrivning på biler, når de har kørt de første tusinde kilometer. Bilen er dermed næsten ny, når du køber den, men der kan være flere tusindvis af kroner at spare. 

Er du i tvivl om, hvilken bil du skal vælge, eller hvordan du kommer frem til den rette bil, kan vi hjælpe dig lidt på vej.

Gode råd til at finde din næste bil

Når du skal investere i en bil, er det vigtigste naturligvis økonomien. Her bør du forholde dig til, hvad en bil maksimalt må koste dig at anskaffe. Herudover vil der også komme en driftsomkostning på at holde bil. Det vil være faste omkostninger til forsikring, vægtafgift, service og brændstof. Alt efter hvilken bil du vælger, kan der være store forskelle på, hvad dine driftsomkostninger vil være.

Alt efter hvor mange kilometer du kører om året, bør du vælge en bil med enten en benzinmotor eller dieselmotor. Til dig der kører mange kilometer og lange ture vil det være billigst med en dieselmotor.

Til sidst bør du forholde dig til, hvilken størrelse bilen skal være, hvad den skal have af udstyr samt hvor mange år du forventer at have den i forhold til antal kørte kilometer.

Hvor finder du din næste bil?

For at gøre det nemt for dig, har Biltorvet samlet flere tusindvis af brugte biler i stort set alle prisklasser. Der er både biler fra private og forhandlere.