Går du i tanker om at anskaffe dig en ny bil? Så burde du overveje om ikke det skulle være en brugt en af slagsen. Godt nok er det utroligt lækkert at sætte sig ind i en fabriksny bil, mærke duften af spritnyt indtræk og state of the art teknologi, og give sig hen til den ultimative køreglæde på lydløse, jomfruelige dæk. Men der er mange fordele ved at købe en brugt bil af nyere dato frem for en splinterny.

Først og fremmest taber din nye bil værdi fra det øjeblik du triller ud over kantstenen hos forhandleren. Nye biler i i Danmark helt utroligt dyre i anskaffelse, hvilket ikke mindst skyldes de tårnhøje afgifter som bliver dem pålagt af staten. Dette får bilernes nypris op i så svimlende et leje, at det nærmest er umuligt for en almindelig lønmodtager at anskaffe en helt ny bil uden at gældsætte sig. Og når bilen så har tabt to tredjedele af sin nypris inden for de første tre år, kan man hurtigt komme til at skylde mere i bilen end hvad den er værd.

Køb din nye bil brugt hos Det Digitale Bilhus – det betaler sig

Vælger du i stedet at købe din nye bil i en brugt version, får du omvendt glæde af dette værditab, idet du så kan få en forholdsvis ung bil til en brøkdel af dennes nypris. Måske behøver du ikke engang at optage lån for at få råd til din nye, brugte bil – og så vil den stadig kunne holde i mange år, også uden at tabe nævneværdigt i værdi.

Leder du efter en pålidelig forhandler, hvor du kan vælge og vrage blandt et stort udvalg af brugte biler, kan du med fordel starte online hos Det Digitale Bilhus. Du kan læse mere, og se udvalget af brugte biler, på Detdigitalebilhus.dk