editorial

Som bilejer kan man komme ud for at man får brug for en mekaniker. Både i forhold til at overholde sine serviceaftaler men også i tilfælde af at man skulle komme ud for et uheld, eller i tilfælde af at bilen bryder sammen. Det er derfor en god idé at finde en go-to mekaniker, som kan opbygge en relation til.

autoværksted

1) Ræk ud til din omgangskreds

Når det kommer til at finde en god og pålidelige mekaniker, så kan dine personlige relationer være den bedste måde at finde en mekaniker på. Ved at række ud til mennesker som du kender, og som kan anbefale dig en mekaniker, kan du i mange tilfælde blive introduceret til en mekaniker, som du med tiden får en så god relation til, at du kan få bedre priser og bedre service. Ræk derfor ud til menneskerne i dit netværk.

2) Undersøg mekanikere på internettet

Et andet godt sted at finde en mekaniker, er ved at søge efter dem på internettet. Fordelen ved at bruge internettet er at du kan søge mere specifikt, ved f.eks. at søge ud fra lokation.

Hvis du leder efter en mekaniker i Viborg søger du blot på “mekaniker viborg” eller “mekaniker i nærheden af mig” og så vil Google vise dig en liste over alle mekanikere i Viborg og omegn.

3) Læs anmeldelser på internettet

Det er let at finde en mekaniker, men sværere at finde en god, billig og pålidelig mekaniker. Derfor bør du, inden du bare vælger den første og bedste mekaniker du har fundet på Google, bruge lidt tid på at undersøge dem.

Det kan du gøre ved at se om de har en profil på Trustpilot eller ved at tjekke deres Sociale Medier. De fleste Facebook sider har en sektion der hedder “Anmeldelser”, hvor man kan læse andres erfaringer. Det er en god idé at gøre, inden man afleverer sin bil til mekanikeren.