Du er måske en af de heldige, som har en bolig med trægulv og så er du sikkert godt klar over, at de kræver en del kærlighed, hvis de skal holdes pæne. Hvis ikke, så er det ihvertfald på tide, at du fandt ud af det, for uanset om du har en sød lejlighed fra det 19’ende århundrede eller et sødt hus i skoven, så kan alle trægulve trænge til at blive afslebet. Et ny afslebet trægulv kan give en smukt udseende til hele lejligheden og et misvedligeholdt trægulv ser hurtigt trist ud og er svært at holde pænt og rent. Heldigvis er gulvafslibning fra Gulvkanonen en mulighed.

Vær med på trenden og gør det selv

Det er blevet mere og mere populært at gøre ting selv i hjemmet og at fikse dine gulve er ikke nogle undtagelse. Det er nemlig sådan, at du nemt kan leje den nødvendige maskine i dit lokale byggemarked og så skal du ellers kun bruge tid og knofedt på det. 

En vigtig ting at være bevidst om er at købe det rigtige sandpapir til formålet. For fint sandpapir vil trække projektet i langdrag og gøre, at det tager en evighed. Omvendt vil for groft sandpapir skabe ridser i gulvet, hvilket jo ikke er meningen.

Hvis ikke du gider bruge tiden på at gøre det selv, er der heldigvis råd for det og du kan f.eks. nemt få en gulvafslibning fra Gulvkanonen.

Find den rette gulvafsliber til formålet

Når noget har stor betydning for os, så vil vi gerne passe på det og give det kærlighed. Det er ikke anderledes for dit gulv. Det er derfor vigtigt, at du finder de rigtige til at slibe det, hvis ikke du selv vil gøre det. Derfor kan det give god mening at kontakte mindst tre forskellige virksomheder og få tre tilbud. Så får du et godt overblik over prisen.