editorial

Skal dit gamle slidte fyr erstattes af en luft/vand varmepumpe? Så bør du læse med i det følgende.

Hvordan vælger jeg den luft til vand varmepumpe som kan varme hele mit hus op?

Det an godt være forvirrende at skulle tage stilling til hvilken luft til vand varmepumpe man skal vælge. For det første er der mange mærker på markedet – og for det andet står hver enkelt af disse producenter bag et utal af forskellige varmepumpe modeller.

Når du skal vælge den varmepumpe som de næste mange år skal varme vandet i haner og radiatorer samt gulvvarme nettet i din bolig op er det vigtigt at du finder en model som i kapacitet svarer til dit gamle fyr. Og her kan du med fordel søge assistance hos de professionelle.

image

Få hjælp til valg af luft vand varmepumpe

Hos Amalo kan du altid få den bedste vejledning når det handler om valg af den rette varmepumpe. Amalo er specialister i alt hvad der vedrører varmepumper, her under luft vand varmepumpe gulvvarme og opvarmning af vand til forbrug ved hjælp af varmepumper.

Når du lader Amalo hjælpe dig med at finde den rette varmepumpe vil valget begrundes i en vurdering af din families behov og din boligs størrelse og disposition. På basis af disse faktorer vil de dygtige VVS teknikere hurtigt kunne beslutte hvilken varmepumpe model som matcher husstanden bedst.

På den måde bliver din investering optimeret således at du for det lavest mulige beløb kan erhverve dig en luft til vand varmepumpe som i størrelse og kapacitet modsvarer dit gamle fyr. Og så får du altså mest muligt varme for dine penge.

Amalo stiller sin ekspertise til rådighed for dig som ønsker at vælge den rette luft til vand varmepumpe helt fa begyndelsen. Læs mere, og kontakt virksomheden direkte, på Amalo.dk