editorial

I Danmark er vi glade for øl. Vi er et af de lande, der pr. indbygger indtager mest øl i løbet af et år. Vi er dermed også stolte af vores øl producenter, der hvert år leverer fantastiske traditionelle og nye øl på markedet. De seneste par år, kan vi se at der er kommet mange mikrobryggerier til rundt i hele landet. Her specialisere de sig i enkelte øltyper og smage hver især. Der bliver dermed eksperimenteret med nye måder at få øl på, som danskerne de seneste par er blevet ret glade for. De har derfor fået sin plads på markedet, hvorfor vi hvert år oplever mange nye forskellige øl på markedet. 

Nu har du muligheden for at forkæle dine gæster eller starte dit egen hjemmebryggeri. Ved at købe dit egen brygudstyr, kan du eksperimentere og smage dig frem til en øl, som du foretrækker. Her kan du overraske dine gæster med en ølsmagning eller præsentation af din egen øl. Der er naturligvis mulighed for at tilpasse det løbende, så det bliver som du gerne vil have det og til sidst sætte dit eget label på. Du kan dermed lave din egen øl til fødselsdagen. konfirmationen, brylluppet eller den lille familiefest. 

Hvilket brygudstyr skal du vælge?

Uanset om du er ny eller har lidt erfaring med at brygge øl, er det vigtigt at vælge det rette brygudstyr. Det kan være svært at overskue, hvad du skal vælge, for at komme i gang. Vi har derfor undersøgt markedet, for at finde en leverandør af brygudstyr. Her har vi fundet en leverandør med et stort udvalg, og som går op i at give den rette hjælp og vejledning. Hos ALBRYG kan du både få et kursus i ølbrygning eller finde det rette brygustyr til dit behov i hjemmet. Der er dermed ingen undskyldninger for ikke at komme i gang med at brygge sin egen øl.