editorial

Øl er noget vi særligt er glade for i Danmark. Der er tradition for at vi ofte kan nyde en dejlig frisk og kold øl på terrassen eller når vi får gæster. Øl er blevet så populært i Danmark, at der er flere og flere mikrobryggerier der er kommet frem. Vi elsker specialøl, hvorfor de netop har fået deres plads i markedet. Mikrobryggerier specialisere sig at lave et særlig udvalg af øl, der har fået noget kant og kærlighed. Her eksperimentere man med nye smage og varianter, for at give øl en ny version. 

Nu har du mulighed for at brygge din egen øl derhjemme. For at komme i gang med det kræver det at du har det rette brygudstyr. Det er forholdvis lige til at komme i gang med, hvorfor du også ret hurtigt kan begynde at eksperimentere med, hvordan du ønsker at din øl skal smage. Kunsten ved at brygge sin egen øl er også sætte sit personlige præg. Det kan du gøre ved løbende at smage til og smage til indtil du til sidst har den smag, som du gerne vil have.

Her finder du et stort udvalg af brygudstyr

Uanset om du er ny i faget eller har erfaring med at brygge øl, kan det være jungle at finde frem til et sted, hvor du kan købe brygudstyr. Vi har derfor undersøgt markedet, for at hjælpe dig lidt på vej. Her har vi lagt fokus på at finde en leverandør, der har et stort udvalg af forskelligt brygudstyr både for nybegyndere og for dig som har lidt erfaring i forvejen med at brygge øl. Vi har lyttet til, hvad kunderne siger om deres service. 

Her kan vi konstatere at der er en klar favorit, nemlig Albryg.dk. Her kan du også tilmelde dig forskellige kurser, hvor du kan blive klogere på at brygge din egen øl.