editorial

Du har måske spottet overskriften og tænkt, at det da lyder lidt diffust med at skulle på projekt-kurser, og hvem er lige de der 4D.dk, der udfører kurser i den slags?

Er det kurser, der lærer en at være en god projektleder?
Får man færdigheder til at fremlægge ved projekter?
Lærer man at bygge et godt projekt?

Man kan faktisk svare lidt “ja” til det sidste, men hvis du nærlæser overskriften igen, så er der faktisk tale om det engelske ord for “projekt”, nem ” project” hvor der er et ‘c’ i stedet for et ‘k’.

Dette gør faktisk, at der er tale om noget radikalt andet og mindre bredt end bare projekter i al almindeligehed, for det er faktisk noget bestemt, der menes med “project”, som man kan komme på kursus i hos 4D.dk.

Det er et program, som Microsoft har udviklet, som gør det meget lettere at planlægge, udføre og koordinere kurser, hvilket gør det til et foretrukkent program for specielt større virksomhed med flere afdelinger eller steder, hvor der hele tiden bliver søsat mange opgaver og tjanser, som skal veksles mellem folk og koordineres rundt hele tiden.

Den slags er jo svært at holde styr på i hånden, skrive ned på papir, ringe rundt og så videre, og selv med moderne smartphones og konstant digital-opkobling, så er man nødt til at have et program, der binder det hele sammen.

For det ER jo smart, at man hele tiden kan komme i kontakt med hinanden og have hurtigt internet på især farten, men det kræver også, at man har et fælles sted at mødes om, hvor man løbende kan opdatere, hvem der laver hvad, hvor længe og hvornår.

Det er dette, som “Project” er skabt til at klare i den moderne verden, hvor især internethastigheden, opkoblingen mellem flere enheder med både ledninger og trådløst samt med mobiler og tablet også har gjort det nemmere at koordinere tingene mellem sig.

Men derfor skal man jo først kende til Project, og det kan 4D.dk hjælpe dig med via et kursus.