editorial

Videreuddannelse af dine medarbejdere er yderst vigtig. Programmer som Office og MS project er programmer, der ofte bruges på mange arbejdspladser. Men det kan være svært at bruge programmerne, hvis ikke man har en grundlæggende viden. Ligeledes bliver programmerne også løbende opdateret med nye, smarte funktioner. For at sikre, at dine medarbejdere kan arbejde optimalt i programmerne, bør du overveje at booke et project kursus til dem. Det kan også være en god idé at booke dig ind på et af vores kurser, hvis du selv ønsker at forbedre dine evner og styrke dit CV. 

Find dit project kursus hos 4d

Kursuscenteret 4d tilbyder et væld af spændende projekt kurser. Du kan blandt andet booke:

– Projekt kursus (Grundlæggende, udvidet, basic (engelsk) og experienced (engelsk)

– Office 365 (gratis seminar)

– Project firmakurser

– Project workshops 

Alle kurser foregår i lyse og moderne kursuslokaler, der er beliggende på strøget i København. Lokalerne har 3 lækre terrasser og aircondition i alle rum. Der er frokost på en lækker italiensk restaurant og skøn morgenmad plus kaffe, te, vand, sodavand, frugt og sødt – hele dagen!

Det får du ud af et project kursus

Med et project kursus får du styr på de basale funktioner i programmerne. Hvis du vælger et mere avanceret kursus, kan du også bygge videre på din forståelse og evner. Når du booker et kursus som virksomhed, har du altid mulighed for at få 4d kursuscenteret til at skræddersy kurset efter jeres behov. 

Udover det, så er du altid garanteret:

– Gratis rådgivning

– Afholdelsesgaranti

– Certificerede instruktører

– Gennemarbejdede materialer

– Hands-on træning

– Tilfredshedsgaranti

– Gratis hotline efter kursus

 

Med et kursus hos 4d kursuscenteret i København får du derfor altid maksimalt udbytte for dine penge. Hvad venter du på? Styrk dit CV i dag eller udvid dine medarbejderes horisont. Læs mere om dit næste project kursus, og book det lige her.