editorial

Du kender helt sikkert følelsen. Deadline er på fredag, der ligger bunker af papirarbejde på dit arbejdsbord, og du vil egentlig sagtens kunne nå at færdiggøre dit arbejde, hente børnene, lave mad og slå benene op om aftenen, hvis det ikke var fordi et uformateret ark i Excel slugte hele din formiddag.

At skulle sidde og bakse med teknik, der ikke fungerer eller funktioner, der er svære at tilgå i et givent program er en af de største tidslugere i dagens Danmark. Derfor kan det være værd at overveje at investere i et excel kursus for dig og dit team.

4d.dk har Danmarks største tilbud af Excelkurser og Officekurser, og de kan helt sikkert få alle medarbejdere op på et niveau, hvor teknik og funktioner ikke skal stå i vejen for at nå deadlines længere.

Vælg et grundlæggende kursus, hvor du og dit team får en basis introduktion til excel, hvordan det fungerer og hvilke funktioner og muligheder programmet tilbyder. Udvid din viden med kuser, Excel udvidet og Excel avanceret. Ønsker du at gå mere i dybden har 4d.dk en række mere specifikke kurser, hvor du kan lærer om diagrammer, pivottabeller og dashboards. Skal det være mere teknisk kan du tage kurset, Excel VBA Programmering grundlæggende eller udvidet. Er i en internationel virksomhed tilbyder 4d.dk en række af kurserne på engelsk.

Kurserne kan både tilmeldes som enkeltpersoner eller de kan tilgås som et kursus kun for dit firma. Bestiller du et Excel workshops vil fokus ligge på at lære og få information om Excels muligheder, samtidig med at der er fokus på, hvordan teknikkerne og funktionerne bedst kan implementeres, så de løser og hjælpe din virksomheds udfordringer.  

Så der er ingen grund til at vente til i morgen eller senere i dag. Bestil et kursus i dag og få løst alle teknik problemerne i dag. Få opdateret din virksomheds arbejdsmetoder og arbejd hurtigere og smartere allerede i morgen.