editorial

Driver du en virksomhed, hvis arbejds områder primært er kontor baserede, er der stor chance for, at dine medarbejdere benytter Microsoft Office pakken. Langt de fleste virksomheder i den vestlige verden benytter denne platform, hvilket sikrer, at alle på tværs af teams, afdelinger og organisationer kan åbne vedhæftede dokumenter og samarbejde samt vidensdele i cloud baserede løsninger.

Microsoft Excel – det smarte og avancerede regneark

Samtidig vil de fleste af dine medarbejdere med stor sandsynlighed benytte sig af det i Microsoft Office pakken inkluderede program Microsoft Excel. Microsoft Excel var i sit udspring en form for regneark, som skulle gøre det nemmere at arbejde med større talmængder og foretage operationer så som addition, subtraktion, multiplikation og division.

Med årene har Microsoft Excel udviklet sig til et særdeles avanceret og versatilt redskab, som anvendes i rigtig mange forskellige sammenhænge og til varierende formål. Med Microsoft Excel kan du, foruden at manipulere større data mængder og foretage udtræk og sortering fra databaser, integrere andre Microsoft Office apps og arbejde med avancerede programmerings sprog direkte i applikationen. Dette skaber uendelige muligheder for opbygning af work flows for næsten et hvert arbejdsområde.

Så uanset om dine medarbejdere sidder med økonomi, regnskab eller finans, om de arbejder med research and development, business intelligence eller planlægning af fremtidige projekter, kan de få glæde af at lære at anvende Microsoft Excel på optimal vis.

Styrk medarbejdernes kompetencer med Microsoft Excel kurser

Derfor er det en rigtig god idé jævnligt at tilbyde medarbejderne kurser i anvendelse af Microsoft Excel. Dine medarbejdere vil opnå en højere grad af selvsikkerhed, når de tilrettelægger deres arbejdsrutiner, og samtidig vil du med sikkerhed se en øget effektivitet i de enkelte afdelinger. Du kan med fordel tjekke 4Ds udvalg af gode og vel tilrettelagte Microsoft Excel kurser – du kan læse mere på 4d.dk