editorial

Det er jo fabelagtigt, at man kan få leveret mad fra et cateringfirma, hvor man kan vælge at få en menu, der egner sig lige til det selskab eller den anledning, som man skal bruge den til.

Sådan et sted af den anbefalelsesværdige slags er https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

De kan formentlig også imødekomme ønsker om, hvad der skal i maden eller ikke i, hvis man har folk til selskabet, der er allergiske eller veganere.

Maden bliver også pakket ind efter forholdene, så den er allermest frisk og har den rette temperatur, når den ankommer.

Men som nævnt handler det jo også meget om menuen, og den skal man jo ikke fægte i blinde med, hvis man gerne vil have en specielsammensat menu til anledningen, om den er på menukortet eller ej.

Hvilken menu vil du have som mad ud af huset?

Der er jo forskel på, om man skal have et ældre selskab til middag, eller om man skal affodre hele familien med venner og bekendte til en konfirmation, hvor man også skal tænke på konfirmandens ønsker, eller man har en børnefødselsdag at gøre godt med.

Hvert sit selskab fordrer hver sine menuer, og det er netop dét, som dette sted er med til at hjælpe en med at klare, da de har stor ekspertise og erfaring i at samle de bedste retter til de fornemmeste menuer, som man kunne tænke sig.

Smagen vil falde i så godt jord, at man tror, maden til menuen lige er lavet i køkkenet på en fin restaurant af en verdenskendt kok, selvom maden har været lidt tid undervejs og er lavet i større portioner.

Der vil ikke være den mave, der ikke er mæt, når man har valgt sin menu herfra, og det vil glæde alt fra de kræsne mennesker til dem, der mere eller mindre kan spise alt.