editorial

Når der skal være fest, og denne ikke nødvendigvis skal afholdes i aftentimerne, giver det mening at servere mad som passer til tidspunktet. Det kan for eksempel være et hyggeligt morgenmadsbord, en let frokost – eller en lækker brunch.

Bestil brunch ud af huset når det skal være nemt

Hvis du ønsker at servere hjemmelavet brunch for alle dine gæster skal du stå tidligt op. Det er nemlig ikke nogen hverken nem eller hurtigt tjans at tilberede de mange retter som udgør en lækker brunch buffet.

Der skal både bages pandekager, ristes pølser og bacon, og fremstilles øg i forskellige varianter. Vil du gerne supplere de kendte brunch klassikere med eksempelvis laks, kyllingevinger, minifrikadeller og diverse former for charcuterie skal der lægges mange timer i en brunch.

Du skal måske endda i gang dagen før. Og har du travlt med at foretage dig andet i forbindelse med forberedelserne af festen kan det godt være op ad bakke med at finde tid til madlavning.

Derfor er det en god idé i stedet at bestille brunch som mad ud af huset. Når du bestiller de forskellige anretninger til din brunch buffet ud af huset skal du blot afvente leverancen og dernæst anrette de mange lækre retter på buffet’en. Du slipper for mange timers madlavning og kan i stedet nyde festlighederne med venner og familie når du bestiller brunch ud af huset.

Hvor kan jeg bestille brunch ud af huset?

Hos Kokken & Jomfruen, som er et dansk catering bureau med mange år på bagen, tilbydes flere variationer over temaet brunch ud af huset. Du kan vælge at bestille en fast brunch niveau som består af en basis brunch til det antal kuverter du ønsker. Eller du kan sammensætte din helt egen brunch buffet ud fra et udvalg af småretter på Kokken & Jomfruens hjemmeside. Se dem alle på kokken-jomfruen.dk