editorial

Selv om man har nået en moden og voksen alder er det ikke ensbetydende med at livet er blevet nemt og uproblematisk – snarer tvært imod.

Man kan som voksen sagtens føle sig usikker, angst eller deprimeret selv om man har egen bolig og et fast job. Det at opretholde en voksen facade udadtil er ikke det samme som at man ikke stadig kan føle sig som et lille bange barn indvendig.

Det kan være rigtig rart med mulighed for at kunne støtte sig til en professionel. Og her kan en psykoterapeut, som tilbyder terapi til voksne, være en stor hjælp.

Terapi for voksne i Holstebro hos dygtig psykoterapeut

Hvis du har brug for en til en samtaler med en dygtig og erfaren psykoterapeut, som kender alt til de problematikker man som voksen står over for hver eneste dag, kan du med fordel kontakte psykoterapeut Kirsten Klynge.

Kirsten Klynge har igennem mange år hjulpet mennesker i alle aldre – børn, unge og voksne – til et højere selvværd og en bedre forståelse af de mekanismer som kan få livet til at stramme. Hos Kirsten Klynge vil du altid blive mødt med åbenhed, venlighed og empati. Du kan se frem til et psykoterapi forløb hvor du får mulighed for at sætte ord på dine følelser og vende dine tanker med et andet voksent menneske.

Psykoterapeut Kirsten Klynge vil altid søge at støtte dig der hvor du har brug for det, og samtidig give dig et kærligt skub i den retning du ønsker at dit liv skal tage. Med Kirsten Klynge som din psykoterapeut er du i trygge og professionelle hænder. Og du vil med sikkerhed få det bedste ud af dit psykoterapi forløb når det foregår hos Kirsten Klynge.

Du kan læse mere om Kirsten Klynges fagområder og ekspertise, og booke tid til din første konsultation, på kirstenklynge.dk