editorial

Flot og lækkert lingeri er en måde, hvorpå man kan være smuk og lækker inden under sit hverdagstøj – eller gøre en ellers almindelig aften i soveværelset til noget helt særligt!

Du skal investere i elegant og forførende lingeri, hvis du ønsker at stå ved din kvindelighed, og ikke er bange for at vise dine feminine former frem på smukkeste vis. Med lækkert lingeri kan du forme din krop, og fremhæve dine bedste sider ved hjælp af flirtende blonder, florlet satin eller silke, eller kropsnær spandex, wetlook eller lak.

Du vælger helt selv, om dit lingeri skal være uskyldsrent og hvidt, farligt og frækt sort, eller direkte aggressiv på den gode måde i rødt. Du sætter selv tempoet, når det handler om blonder og flæser, pyntebånd og sløjfer samt snører, lacing, spænder og hægter. Og du tager selv styringen, når det handler om at bestemme retningen – skal den gå imod uskyldig flirt eller blid BDSM, eller er du ude i en farlig forførelse?

Med det helt rigtige bh sæt eller den rette corsage kan du udforske erotiske sider af dig selv, du måske ikke engang vidste fandtes. Og med lækre, tætsiddende kjoler, leggings eller body suits kan du vise disse sider frem for omverdenen i klubben eller på diskoteket – og få netop den opmærksomhed, du drømmer om!

Hvor finder jeg det bedste lingeri?

Hos Love Lingeri finder du et velassorteret udvalg af lingeri fra de mest velrenommerede brands inden for genren, her under Obsessive, Noir Handmade, Livia Corsetti, Music Legs, Leg Avenue og mange andre. Gå på opdagelse i et univers af lingeri til fornuftige priser – og i alle størrelser. Love Lingeri er stolte af at præsentere et sortiment af lingeri i plus size til de kvinder, som ikke er bange for at vise deres flotte kurver og forførende former.

Se hele udvalget på https://www.love-lingeri.dk/