editorial

Skal dit erotiske liv ha lidt ekstra uh la la? Så kan du overveje at forkæle dig selv – og din eventuelle partner – med frækt lingeri, som kun dækker det allermest nødvendige.

Hvad er lingeri?

Lingeri er en fælles betegnelse for pikant undertøj, udført og designet med henblik på at virke pirrende og forførende. Derfor er lingeri lige lidt ekstra delikat i forhold til almindeligt undertøj af den slags man er iført til hverdag, og som man vasker på kogevask. Lingeri er som regel fremstillet i fine materialer så som blonde, silke, satin eller lignende, og er derfor noget mere sart. Men det er jo for så vidt heller ikke meningen, at man skal beholde det på.

Hvilke typer lingeri findes der?

Foruden det klassiske bh sæt, som består af en bh eller en bralette (en bh uden bøjle) og et par trusser, findes der et væld af tilbehør. Du kan for eksempel supplere dit bh sæt med en fræk hofteholder, som holder et par lækre, gennemsigtige strømper på plads. Du kan vælge at iføre dig en sassy, gennemsigtig lingeri kjole, gennem hvilket dit bh sæt kan skimtes – eller ikke. Eller du kan smide en florlet kimono hen over dit bh sæt, eller blot være iført dit Eva kostume underneden. Der er rigtig mange muligheder for at kombinere frækt lingeri, som også tæller corsager og korsetter, body suits og playsuits samt teddies, camisoles, baby dolls og meget andet.

Lækkert lingeri til enhver smag og til alle lejligheder

Lingeri er ikke kun søde, uskyldsrene blonder og forførende silkebånd. Du kan også få frækt og uartigt lingeri i wet look eller lak, som vækker mindelser om blid BDSM og aggressiv dominans. Og lingeri er ikke længere kun forbeholdt kvinder. Du kan finde et stort og velassorteret udvalg af alle typer lingeri på https://www.love-lingeri.dk/hverdags-lingeri