editorial

Har du besluttet dig for at få overvågningskamera i hjemmet eller på arbejdspladsen, men er i tvivl om hvad du skal vælge? Der findes mange slags sikkerhedssystemer i dag, og derfor kan det kræve lidt research før man beslutter sig. Læs med her og få inspiration til hvad du med fordel kan overveje, inden du køber dit nye overvågningskamera. 

Et overvågningskamera er en løsning, som mange vælger i dag – både i privaten og på arbejdspladsen. Det skaber en form for tryghed at have overvågning sat op. Det er også ofte en af de ting, som kan holde uvedkommende væk, ligesom hund og alarm. Indbrudstyve vil som oftest gerne vælge det hus, hvor der er mindst risiko for at de bliver snuppet. 

Inden du køber nyt overvågningskamera til hjemmet, så er det en god idé at beslutte dig for, hvad du præcis gerne vil bruge det til. Er det kun til at holde uvedkommende væk? Er det til at kunne holde øje med dit kæledyr i løbet af dagen? Er det til babyværelset? Der kan være mange årsager til at man skaffer sig overvågning i hjemmet, så find først frem til hvad din årsag er. 

Hvor mange overvågningskameraer skal du have?

I dag kan man få mange forskellige slags overvågningssystemer. Mange af dem er super nemme at få installeret, så hvis du ikke er den helt store gør-det-selv type, så kan du eksempelvis vælge de overvågningskameraer, der kommer som plug & play. Det betyder at de er lige til at sætte op, uden du skal lave kabeludtræk eller lignende.  Find plug & play overvågning lige her: https://www.dkkamera.dk/

Mange af de overvågningskameraer du kan købe i dag kører over Wi-Fi, hvilket gør at du slipper for diverse ledninger. Derudover kan du følge sikkerheden i dit hjem via en app over mobilen – super smart, hvis du gerne vil kunne holde øje med hunden i løbet af arbejdsdagen. 

Du skal også finde frem til hvor mange kameraer du skal have. Hvis du bor i et stort hus, skal du formentlig bruge flere end hvis du bor i en mindre lejlighed. Alt dette kan du stort set altid få hjælp til at beslutte, hvis du kontakter en forhandler eller specialist. De kan hurtigt vurdere ud fra din situation, hvor mange overvågningskameraer du vil have brug for.