editorial

Overvågning med videokameraer diskuteres meget i disse år, og det er ikke alle der er glade for hvad de mener er en invasion af privatlivets fred. Men du kan faktisk bruge moderne videoovervågning til at sikre såvel din forretning som dit hjem.

Sæt overvågningskamera op i din butik

Hvis du er selvstændigt erhvervsdrivende med egen butik ønsker du sikkert at gardere denne imod butikstyveri.

Der forsvinder varer fra danske butikker i alarmerende tal hvert eneste år, og det tærer både på butiks ejernes pengepung og tålmodighed. Selv om forsikringen dækker er det ikke sjovt hver måned at skulle stå med et svind som kan føres tilbage til rapseri.

Med et overvågningskamera – eller måske flere af slagsen – strategisk placeret i din butik kan du fortælle de langfingrede ”kunder” at du er opmærksom på problematikken, og at de hellere må holde sig i skindet.

Ellers risikerer de at havne på skjult – eller måske knap så skjult – kamera. Og så kan du bruge optagelserne i forbindelse med opklaring og pågribelse af misdæderne.

Lad din private bolig videoovervåge

Som privat bolig ejer giver det også mening at benytte sig af den nye teknologi hvis hjemmet skal sikres. Sammen med stærke og indbruds sikre låse og et effektivt alarm system er videoovervågning en oplagt løsning hvis du ønsker at forebygge indbrud og tyveri i familiens private bolig.

Lige som det er tilfældet i oven for stående afsnit vil et synligt opsat overvågningskamera uden for boligen kunne skræmme de fleste potentielle indbrudstyve fra at gennemføre deres forehavende. Og skulle der alligevel finde et indbrud sted vil optagelserne fra dine overvågningskameraer inde i huset kunne fungere som dokumentation over for forsikrings selskabet, samtidig med at de kan hjælpe politiet i forbindelse med opklarings arbejdet.

Find udstyr til videoovervågning online hos DKKamera – læs mere på https://www.dkkamera.dk/.